BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
kim kardavalayyy
semalam temy naik ke bilik rara,pejey,hanim & pax.kunun kunun nak study la ye.berbekalkan keazaman yang tinggi, disertai slide notes mgt, juga diserikan lagi dengan mata ber-eyeliner (lepas mandi terus teringat psl buat cat flick pakai business card.so try. and jadi.i'll do tutorial on this soon. ;D) temy pun gigih la mendaki setiap tangga untuk ke tingkat 3 semata2 untuk STUDY.yaaaa study ye.bukan mcm pejey temy sampai2 je cakap malam masih muda. sob sob sobbbbb. tiba tiba, hanim cakap dia dah beli eyeshadow palette yang kitorang review sama2 haritu. terus jadi GILA TAK TENTU ARAH HABIS RARA, TAZ DAN HANIM ,TEMY MAKE UP KAN.kan dah tak study.hamek kauuu. rara ah mula mula suruh temy make up kan.kata nak muka macam kim kardashian lah ape. temy try2 je.haha. jadi ke tak xtahu. so ni pic rara semalam after dijahanamkan oleh temy. pic hanim ngan taz xtawla diorang snap ke tak. kalau ade nanti temy update lagi.


tadaa! kejut ke? ;p


4 comments:
RARAaziz

hoi.kardavalayy pun ok.nseb baek bkn Q.haha.behave bold.

hahaha.tu la mujo xtulih Q. kontroversi meta.haha

comeyl tem :D

tq syasya yangggg :D

Post a Comment