BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
together we checkered.
AYEH DAH HABES PAPER DIA. dia dah boleh tidur dengan aman tenteram tanpa perlu bangun dengan perasaan depressed sebab kena study lagi. dia dah tak perlu kunci jam lagi semata mata nak bangun study tapi end up berblogging bergoogle perempuan perampuan cantik pula. eh tu temy. tapi ayeh pon sama. eleh. kalau tak macamana ayeh tahu nadia si budak cantik fb ada penyakit tulang? macamana ayeh boleh tahu nadia ikut muka bapak dia? macamana ayeh tahu nadia sekolah all girls school? macamanaaaaaa? T-T sabar temy jangan emo. ahh nyah saja kau ayeh. tak tak. tak boleh nyah. stay stay. tadi pagi lepas ayeh dah habis paper dia, kitorang gi makan sama sama. ngedate. BERDUA. tahu? selalunya kitorang bawak anak anak.
to be suprised, temy pakai baju checkered which is, sama macam ayeh. tak plan eh. ni bukan macam awak nak pakai baju kaler ape jumpa saya japg? putih? yeayyy. saya pakai putih gak eh eh eh eh? BUKAN. ni tak rancam punya.


sama ada temy yang melukut di tepi gantang atau ayeh yang purak purak hot. -_-"




as the matter of fact, i stretched my arm really hard to take this picture. and still, nampak separuh je muka ayeh. HAHAHAHA. maybe another picture of melukut?



snapped by banglayeh. rambut ayeh dh panjang. taksuka. ayeh cakap taknak potong biar panjang baru nampak matured. geliiiii mat mat mat. jambang pun mungkin nak biarkan macam tu je. ya Allah. T_T tunjukkan lah ayeh jalan yang benar.

anyhow, ayeh tetap pujaan hatiku. rindu rindu aduh sayang merindu.

p/s: tadi masa tengah makan ayeh buat lawak geli tekak. rasa macam nak ambik garfu cucuk mata ayeh.
6 comments:

hahahaha bongok la caption nyoh pon! ♥

aku cinta ayehbooooooooooooo <3 <3 <3

aik bakpo love aku xjadi supo mg?

hhaha.. btol la temy..ayeb xelok rmbt pnjg..
wtr it is u always look gojes

temy

tahu xpe kak ya.mcm bangla je.ayeh plk koya bergaya rambut pnjg.hahaha

alahai..so sweet couple... i like...

Post a Comment