BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
happy for both of you.

sampai sekarang macam takpercaya yg these two dh kawen.hahaha.look at them.comel kan?rasa nak cubit cubit pipi sara sebab comel sgt.she's like soooo small and eyo is soooo tough. omaigod eyo sgt protective kot. i'm impressed by how they communicate. subhanallah.they both respect each other. cakap pon lembut lembut je. manja manja. hihihi. imagine if tu temy. ngan ayeh itu sudah masyaAllah! ;p looking at them, temy teringat kisah rasulullah bercakap dengan isterinya. lemah lembut. mungkin taksampai tahap tu cuma yang temy boleh cakap, this is the first time temy speechless tengok pengantin. hehe. obviously,they are the perfect match for each other.

tgahari tadi temy pegi rumah sara,since their wedding is today. hujan. so agak diva lah juga berpayung segala untuk sampai ke destinasi. takkan nak park keta depan khemah kot kan. diva sangat tu. jangan. temy yang bawak hadiah. cis bedebah takguna kau hanim nak diva sorang. nasib baik punya wedges yang tinggi so percikan manja air tidak kena di hujung kain ku. dah sampai, kitorang terus jumpa pengantin. okay takbleh blah sangat yang ni. ada kakak sorang tu tanya ktorang, eh adik beradik ke ni? temy cakap aah adik beradik sangat. yang ni adik saya. ni la hanim in case korang tertanya tanya adakah bulat seperti temy. ya. adakah pendek seperti temy. tidak. adakah comel seperti ehem, temy. ha lu pikirlah sendiri. ni hanim.

eleh nak snap pic same aku.dahla tipu dah kapel taknak bagitau cani ah kawan.diam ah kau nim.


makanan, two thumbs up.sambal memang killer. sirap pon killer.nasib i tak berkencing manis. takpe ah temy tau yg membuatnya manis. hihi. gila random ntah ntah sape je yg bancuh sirap tu. ;p hanim sampai tambah kot.tulah kau. orang suruh ambik banyak nasik terus taknak.malu lah apelah.kan dah tambah sekali lagikk. nasib takde orang sangat tadi. dah siap makan, kitorang masuk dlm rumah. standard kenduri, buffet luar rumah. okay yg ni macam agak yayaya sikit. spend around two hours kot utk sesi bergambar bersama beloved friends. pengantin taklah bergambar sangat. kawan kawan je yang lebih lebih. haha semua comel. dedeq pakai bigbow hairband yang paling comel skali. ok aya terpijak lampu sampai pecah masa ambik gambar -_-" hihihi takpe ya. temy tau tu bukan salah awak. lampu tu yang fragile sangat. aya taksalah kan ya? dah siap semua temy ngan hanim balik umah tukar baju kaler biru pulak sbb tema outdoor photoshoot eyo&sara kaler biru. beach was selected to be their location! sumpah cantik gila view and surrounding. ada lalang2. altho penyeksaan gak ah nak sampai ke spot terbaek iteww. haruslah mengharungi duri onak ranjau. serious taktipu memang ada duri. sakit tau. otw balik, maxim dukung effy. tak aci T-T mesti ayeh takleh angkat temy camtu kan?temy berat.sob sob sobbbbb. maka terselamat lah effy dari penangan duri duri rakus itu. tapi mencik ah. maxim ngan effy sweet sangat. hehehe. can't wait for their turn pulak. ni maxim&effy.
the amature!

ni je pic yg temy jumpa altho maxim nampak blurrrrr sangat sorry ah korang. carik pic yang dlm lif effy pakai baju great britain takde korang hide album ke weh?

so that's all for today. last but not least, selamat pengantin baru eyo&sara! semoga cepat2 dapat anak sbb sure thang dia comel punya. haha. bye.
11 comments:

aargghh..hanim dh kapel..seryes ke? gosipp uoollzz

mana gambar pengantin ?
i mean dorang pakai baju wedding.

hee bestnya kawan dah kawen.sama umur?

haaaa. hop tu temy upload nati.after photographer edit okay. lawa glo kot.. dop sara tu 22 rasonyo. eyo 25 something kot.hahaa.bunguk saem xtau umo. ;p

HAHAHAH kak yaaaaaaa! :P

wahhhhh! best best!
muda nyo, dh kawen dh..tp sweet.. :)

hahaha takpo takpo.
asal kenal lagi saem takpo x engat umur pon
hehehee

sweetnyee.jeless jeless :D

syeera love: ya Allah meme sweet dooh nah duo ore tu.temy sapa ralik tgk sek dyo kecek.misla kato temy kecek nga volume 5, sek dyo kecek nga volume 1.hihihi.

yana love: sweeeet.yana bla lg? ;p

temy darling :aii aiii yana dop lagi.insyaAllah lambat lagi hihihi dale 24,25.supo temy la.temy kawin dulu ni,ajok deh.nak photoshoot wedding temy ni :D

hehehehhehehhehehe nk2 nk2 nk2.owos liputan meluas molek wedding temy.haha

mestilaa ore debey plus glamer,keno liputan meluasssssssssss , silap2 melodi gi jgk ahahahaha (tipu molek)

hahahahhahahahhaha cit poorah

Post a Comment